Προμηθεύς Πυρφόρος

Δράσεις του Πολιτιστικού Συλλόγου "Προμηθεύς Πυρφόρος" με έδρα την Θεσσαλονίκη

Ελλήνων Ημερολόγιον 2010 – Θέμα οι Ολύμπιοι Θεοί!

ΟΙ ΟΛΥΜΠΙΟΙ ΘΕΟΙ

ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ 2010!

..

Μπορείτε να κάνετε παραγγελίες του Ημερολογίου Ελλήνων στον Πολιτιστικό Σύλλογο «Προμηθεύς Πυρφόρος» (τηλ: 6944 104580 κα Γεωργία Αλτιντασιώτου και 6838 735055 κ. Γιώργο Φωτεινό).

Μπορείτε επίσης να ενημερώσετε για την παραγγελία σας δια του ηλεκτρον. ταχυδρομείου στο prom.pyrforos@gmail.com γράφοντας τα στοιχεία σας (όνομα, διεύθυνση, τηλέφωνο).

..

Το Ημερολόγιον 2010 τιμάται 10 € (συν τα μεταφορικά έξοδα αν πρόκειται για αντικαταβολή μέσω των ΕΛΤΑ).

..

Στο video-slide που ακολουθεί βλέπετε τις σελίδες ανά μήνα του Ημερολογίου.
Στο video-slide παρεμβάλονται φωτο απο τις εκδηλώσεις των Προμηθείων.

..

Το Ελλήνων Χρονολόγιον 2010 είναι Ημερολόγιο Τοίχου και έχει τα εξής χαρακτηριστικά:
..

α) Περιλαμβάνει όλους τους μήνες στη σημερινή και την αρχαία ονομασία τους (στην αττική αλλά και τη μακεδονική εκδοχή τους).
..

β) Κάθε μήνας του Ημερολογίου είναι αφιερωμένος σε μια εντυπωσιακή μορφή των Ολυμπίων Θεών και διαθέτει λίγα λόγια για τους συμβολισμούς και τις ιδιότητες που αντιπροσωπεύουν.
..

γ) Είναι επίσης ελληνικό Εορτολόγιο! Διαθέτει  στις εσωτερικές σελίδες του, κατάλογο Εορτολογίου των Ελληνικών Εορτών που αναβιώνουν σήμερα σ’ όλη την Ελλάδα!

Το Ελλήνων Χρονολόγιον εκδίδεται με πρωτοβουλία του Πολιτιστικού Συλλόγου Προμηθεύς Πυρφόρος,
του συλλόγου που έχει επιληφθεί της διοργάνωσης των Προμηθείων στον Όλυμπο και πρωτοστατεί σε εκδηλώσεις και πρωτοβουλίες του ελληνοπρεπούς χώρου στη Θεσσαλονίκη και τη Μακεδονία.

Προμηθευτείτε το ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ ΕΛΛΗΝΩΝ 2010

για να ενισχύσετε το θεσμό των Προμηθείων

Γιορτές των Προμηθείων στον Όλυμπο

Τα Προμήθεια δεν χρηματοδοτούνται απο πουθενά! Είναι «αγκάθι» στο μάτι πολλών παραγόντων της δημόσιας ζωής που πολύ θα ήθελαν να τα οδηγήσουν σε μαρασμό. Σε πείσμα όλων, τα Προμήθεια όχι μόνο αντέχουν και γίνονται πόλος έλξης όλο και περισσότερων ανθρώπων κάθε χρόνο, αλλά πλέον αποτελούν κορυφαίο γεγονός με πολλαπλούς αποδέκτες και νοηματοδοτήσεις!

Χρηματοδοτούνται μόνον απο τη θέρμη όλων μας. Ας τα στηρίξουμε με κάθε τρόπο!
…………..…………………………………………………..

Το ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ – ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟΝ 2010 τιμάται 10 €. Ας στηρίξουμε το θεσμό των Προμηθείων, προμηθευόμενοι αυτό το καλαίσθητο στολίδι τοίχου για το σπίτι μας, την επιχείρησή μας, τους χώρους συναναστροφής μας!

……………………………………………………………………………………………………………………….

Το ΕΛΛΗΝΩΝ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟΝ – ΧΡΟΝΟΛΟΓΙΟΝ 2010 φιλοτέχνησε και επιμελήθηκε  αφιλοκερδώς ο φίλος και συνεργάτης των Προμηθείων, μέλος του Δ.Σ. του «Προμηθέως Πυρφόρου»,  Τρύφων Μανώλης ως προσφορά συμβολής στο θεσμό.
……………………………………………………………………………….
…..…………

………………………………………………………………………………………………………………


Advertisements

Σεπτεμβρίου 16, 2009 - Posted by | Χωρίς κατηγορία

5 Σχόλια »

 1. Ο ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ είναι αυτός που διδάσκει,στους θνητούς την αφοβία

  στην ΠΥΡΑ.Γιατι δεν θελεται να γινει η ΠΥΡΟΒΑΣΙΑ μαζι με τα

  ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ.Εφόσον εμείς σας το προτείνουμε εδώ και καιρό.

  Εμείς (σαν σύλλογος

  θεωρούμε, ότι οι ΘΕΟΊ θα θελαν να τελεστεί το τελετουργικό

  στον ΌΛΥΜΠΟ.Θα γινόταν η εσωτερική αναγέννησις, του ΦΟΊΝΙΚΑ(

  ΙΕΡΌ ΠΤΗΝΌ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΈΑ).

  Σχόλιο από ΒΡΆΊ΄ΛΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ | Δεκέμβριος 28, 2009

 2. Αγαπητέ κ. Βράϊλα

  Δεν έχει υπάρξει μέχρι στιγμής καμία άρνηση από πλευράς του Συλλόγου μας (ως διεκπεραιωτών) αλλά ούτε κι από την Επιτροπή Προμηθείων (ως υπεύθυνη επί των αποφάσεων αρχή) σχετικά με την πρότασή σας. Αντιθέτως, υπήρξε κατ’ αρχήν ενδιαφέρον με την προϋπόθεση να αρθούν οι σχετικές πρακτικές δυσκολίες.

  Σε κάθε περίπτωση πάντως, εφόσον υπάρξει συγκεκριμένη και αναλυτική πρόταση με όλες τις αναγκαίες πληροφορίες μιας τέτοιας εκδήλωσης, επικοινωνήστε είτε μέσω του ηλεκτρ. ταχυδρομείου ( promitheia@gmail.com ή prom.pyrforos@gmail.com )
  είτε τηλεφωνικώς με τα μέλη της Επιτροπής Προμηθείων για να συζητήσετε την ενδεχόμενη πραγματοποίησή της.

  Εκ της διαχειρίσεως του Ιστολογίου

  Σχόλιο από Εκ της διαχειρίσεως του Ιστολογίου | Δεκέμβριος 28, 2009

 3. ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΥΝΕΛΛΗΝΑ..ΕΥΓΕ!!!!

  Σχόλιο από ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΣ | Ιανουαρίου 4, 2010

 4. Δειτε ποιοί είναι, οι εντολοδόχοι των Εθνοπροδοτών.
  Όταν ο Ελληνικός λαός, από το 31 π.Χ έχει χάσει το δικαίωμα να έχει δική του ηγεσία, δικό του πολιτισμό, είναι θαύμα που υφίσταται.
  Οι διωγμοί του ιστορικά είναι γνωστοί, στην εποχή μας ακόμη και σήμερα πολλοί αμφισβητούν αυτούς τους διωγμούς. Έτσι
  Γράψε την λέξη illuminati kai αντέστρεψτε την.
  Βάλτην ανάμεσα μετά τα 3 w.
  Γράψε http://www.///////////////////.com
  Πάτα enter και θα δείς τι θα σου βγάλει.
  Βγάλε τα συμπεράσματα σου, είναι πραγματικοί ή φανταστικοί?

  Σχόλιο από eyzein | Δεκέμβριος 18, 2011

 5. Ωδές της Αγίας Τριάδος (ο Πατέρας)

  http://www.tlig.org/el/messages/1086/
  Δημιουργία, μην κλαις και μη θρηνείς αλλά γέμισε χαρά και αγαλλίαση! Μη μοιρολογείς άλλο όταν σου ψάλλει ο Δημιουργός σου! Άνοιξε, αντίθετα, την καρδιά σου ώστε η Δόξα και το Φως Μου να σε ντύσουν μεγαλόπρεπα. Και μην κλείνεις τ΄ αυτιά στον Βασιλιά σου που σου φέρνει τούτο τον θησαυρό από τον ουρανό. Αυτός που Τον θεωρούσες απρόσιτο, αόρατο ή απόκρυφη ουσία, σου προσφέρει τώρα τις υπηρεσίες Του! Χαίρε στους καιρούς αυτούς του Ελέους και ευφραίνου! Ω, γένος τόσο πολύ αγαπητό! Γιατί άφησες την ερήμωση και τον όλεθρο να σε περιζώσουν και να σε κυριεύσουν σε τέτοιο βαθμό! Πες Μου, τι καλό έλαβα από τα χέρια σου; Όταν ο λαός Μου στενάζει και θρηνεί κάτω από το βάρος της καταπίεσης ή φωνάζει κάτω από την τυραννία των εχθρών του, κανείς δεν σκέπτεται να ρωτήσει: «Πού είναι ο Θεός που κάνει να αντηχούν χαρούμενες ωδές;» Κανείς δεν ομολογεί ότι λέρωσε τα χέρια του με την ασέβεια. Καταδικάζεις την ίδια σου τη ζωή, δημιουργία! Η Ωδή Μου, τώρα, έχει σκοπό να σε οδηγήσει στη μετάνοια και στην επίγνωση του εαυτού Μου. Αν και είσαι από σάρκα και οστά και γήινο υλικό, Εγώ σε προίκισα με το Πνεύμα Μου και σε έπλασα σύμφωνα με την εικόνα Μου.

  Ωδές της Αγίας Τριάδος (ο Υιός)
  http://www.tlig.org/el/messages/1087/
  …Όχι, δεν είναι πολλοί αυτοί που καταλαβαίνουν την Αγία και Αδιαίρετη Τριάδα, κι όμως είμαστε μία Ουσία, μία Δύναμη και μία Γνώση, ένας και μοναδικός Θεός… Και είμαστε ελεύθεροι να μεταδίδουμε τον εαυτό Μας σε όποια ψυχή θέλουμε και όποτε θέλουμε. Ο Πατέρας, Εγώ και το Άγιο Πνεύμα, κατεβαίνουμε και οι Τρεις με την ιδιότητα των τριών Μαρτύρων για να προφέρουμε ξανά το Λόγο Μας και να σας επανεκπαιδεύσουμε, ώστε να ζείτε μια αληθινή ζωή εντός Μας.

  Όπως σου εξήγησε ο Πατέρας, η καρδιά σου πλάστηκε από την ανυπέρβλητη αγάπη Μας για να Μας επιστρέφει αυτή την αγάπη. Η καρδιά σου από την αρχή είναι γεμάτη αποκλειστικά με τη δική Μας Παρουσία. Είναι πλασμένη με τέτοιον ανέκφραστο τρόπο που να μπορεί να συγκρατεί όλη την ανυπέρβλητη αγάπη και γλυκύτητα της Παρουσίας Μας. Αν όμως την τρυπούν αγκάθια και βάτοι, σαν διάτρητη στέρνα θα χάσει το περιεχόμενό της. Τα αγκάθια είναι οι κοσμικές μέριμνες και τα θέλγητρα του πλούτου που μπορούν να τρυπήσουν την καρδιά και να την κάνουν να στερέψει από την Πηγή της Ζωής.

  Ωδές της Αγίας Τριάδος
  TΟ ΆΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑ

  http://www.tlig.org/el/messages/1088/
  Ειρήνη σε σένα. Ιδού 1, ο Νυμφίος σκύβει πάνω σου για να σου ψάλλει την Ωδή Του και να σου μεταδώσει λόγια Ζωής. Είμαι το Πνεύμα της Αλήθειας που εκπορεύεται από τον Πατέρα και στέλνεται από τον Υιό, τον Ιησού Χριστό. Είμαστε μια Ουσία, μια Δύναμη και μια Γνώση κι αφού είμαστε Ένας και μοναδικός Θεός, συνδιαλεγόμαστε και προσφέρουμε τη γνώση με τον ίδιο τρόπο και με τα ίδια λόγια. Η σημαντική αυτή γνώση σού μεταδίδεται γεμάτη αγάπη.

  Τι είναι η Αιώνια Ζωή; Η Αιώνια Ζωή είναι η επίγνωση της Τριαδικής Μας Δόξας. Αν ταλαντεύεσαι, λοιπόν, μη γνωρίζοντας τι εννοώ, σου προσφέρω το χέρι Μου και απ’ τη στιγμή που θα το πιάσεις, θα σου προσφέρω μέσω της χάρης Ζωή σ’ Εμάς.

  Σχόλιο από eyesoftheallseeing | Δεκέμβριος 16, 2014


Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s

Αρέσει σε %d bloggers: